Hop op på havelågen, sænk skuldrene, slip kontrol knapperne, slap helt af og slip dit indre barn løs og se vor smukke og  fantastiske hovedstad – verdens absolutte navle – fra cykelsadlens perspektiv. Sådan en bikemike cykeltur vil du kunne mærke på den fede måde også længe efter turen er slut.

Københavner cykelturen er for grupper – virksomheder, foreninger, klubber, familien (hvis den kan klare tre timer sammen!), ja alle forsamlinger af gode danskere, som er ude efter sjov på den fede og friske måde. Turen kræver som minimum otte deltagere – så I skal være minimum otte. Du får cykel, hjelm og tur guiding med i prisen som er dkk 300,00 per person. Turene starter og slutter ved bikemikes shop i Sankt Peders Stræde 47 i hjertet af latinerkvarteret. Turenes længde er en tre timers tid, men det justeres efter ønske. Forfriskning stop på turen hvis I bliver tørstige..

Cykelturs tema kan blive skræddersyet til jeres ønsker eller I kan vælge fra buketten med nedenstående temaer.

Klassiske København

Ja, det er byen, som vi kender den: havfruen, Amalienborg, gode, gamle Nyhavn, havnen, Christianshavn, Borgen og middelalderbyen. Kan være sjovt at se og opleve fra cykelsadlen og krydret med bikemike’s
syn på gamle Danmark gennem tusinde år, kan der sagtens blive vendt lidt op og ned på dit udsyn.

Brokvartererne

På cykel gennem trevler vi Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, ja vi giver gas og når helt ud på Bispebjerg, for vi vil se Grundtvigskirken og Bjørn Nørgaard’s Bispebjerg Bakke – og mere end noget andet cykler vi i de gader, københavnerne bor og lever i. På denne tur kan man opleve hvorfor den store verden kalder lille København “most liveable” by på jorden.

Kør og spis tur

Vi cykler en rigtig god tur og får det bedste ved København ind under huden, ja helt ind i vore hjerter, så vi kan føle stoltheden ved vores hovedstad. Turen er om aftenen, vi stopper ude på Reffen og spiser god mad og nyder stemningen ved havnen på det fantastiske “street food” marked – på hjemturen hopper vi af jernhestene for en godnat drink. I sommerhalvåret under den smukke, lyse, nordiske himmel.

Håbets tur

Vi cykler en tur ud på livets vej. Bikemike’s rejse ude på kanten af eksistensen er en vanvittig og inspirerende livshistorie om aldrig at give op, om troen på tro, håb og kærlighed i selv de mørkeste øjeblikke, hvor man har bevæget sig ud “beyond point of no return”. Men der er altid en vej – og I får fortællingen samt en cykeltur til nogle af bikemike’s helt specielle steder i København.

Alle ture guides af Mike aka bikemike. Ejer og blæksprutte hos Bike Copenhagen med Mike. Gennem 15 år er 7500 ture kørt, ca. 180.000 km uden at forlade kommunegrænsen, med titusindvis af cyklende gæster fra alle jordens afkroge. Mike er født og opvokset på djævleøen, i den bondske del af Nordsjælland, været på farten i såvel fædrelandet som den store verden, medlem af de berejstes klub, besøgt 135 lande. Rejser, livslang interesse i historie og politik, kærlighed til det bedste i det danske og København samt en uudtømmelig nysgerrighed er bagagen Mike bringer med ud på turen.

Send jeres ide/forespørgsel om tur til: [email protected] eller slå på tråden: 26 39 56 88. Håber vi ses på de københavnske cykelstier til en dosis eventyr. RIDE ON…

find us on facebook

contact

Email: [email protected] – best way to get in contact with Bike Mike

Phone: (45) 2639 5688 Text messaging to Bike Mike phone: (45) 2639 5688 is an efficient way to communicate short questions/messages on day of touring.

I will do my best to answer you asap. However I ask for your patience, as I am a one man band operation – thanks

Address for Bike Mike Tours Shop – meeting point for all Bike Copenhagen with Mike tours: Sankt Peders Stræde 47, 1453 Copenhagen, Denmark

Danish Company Registration: SE/CVR 32623875 Bank: Danske Bank

map